Skip to content

Diensten

In mijn praktijk bied ik allereerst een luisterend oor en ondersteuning. Ik help kinderen, pubers en volwassenen om terugkerende patronen en overtuigingen die belemmerend kunnen werken helder te krijgen. Alle sessies die we doen zijn afgestemd op het individu. Wat is er nodig.

Als de kern van deze belemmeringen duidelijk is gaan we proberen deze patronen om te zetten naar helpende patronen. Het is een stukje bewustwording van patronen en blokkades. Bij het herkennen en erkennen kunnen we beginnen met loslaten.

Hierbij gaan we samen jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten.

Ieder individu heeft de kracht om zelf oplossingen te vinden. Deze innerlijke oplossingen hebben soms wat hulp nodig om ‘gevonden’ te worden. 

Lot-LotsOfLife - 9
Beeldmerk-zomer-oranje

Bewustwording & inspireren

Ik zet hierbij technieken in de ik bij NLP, Robbins-Madanes training en bij de kindercoach opleiding heb geleerd. Wandelen en creativiteit zoals tekenen, knutselen of kleien, zijn hierbij een hulpbron.

“Ik help kinderen, pubers en volwassenen om terugkerende patronen en overtuigingen die belemmerend kunnen werken helder te krijgen

Door te luisteren

Tijdens coach gesprekken ben ik gericht op het geruststellen, luisteren, ondersteunen en inspireren.

Pijl blauw

Door te vragen

Samen gaan we in gesprekken, sessies, onderzoeken en zoeken naar belemmeringen, blokkades en inzichten en bewustwording.

Pijl blauw 2

Door inzicht te geven

Het is ook zeer belangrijk om te weten of uit te zoeken waar je naar toe zou willen werken, je doel. Dit is wat je wil bereiken.

Alles is afgestemd op de persoon of het kind.

Lot-LotsOfLife - 10
Groep pijlen roze

Ik was en deed altijd wat ik dacht dat anderen van mij verwachten en wilden. Ik ben eindelijk geworden wie ik wil zijn. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Dit doen we

Coaching 

Ik zet hierbij technieken in de ik bij NLP, Robbins-Madanes training en bij de kindercoach opleiding heb geleerd. Wandelen en creativiteit zoals tekenen, knutselen of kleien, zijn hierbij een hulpbron.

Sessies

We beginnen met vier sessies.

Na afloop van onze sessies kunnen we de coaching verlengen en wanneer nodig verwijs ik je door. 

Locatie

Het is ook mogelijk om sessies online te doen, via bijvoorbeeld Zoom/internet. 

De offline sessies zijn in Hengelo (OV).

Kinderen

Met kinderen is het niet mogelijk om op afstand te werken. Kinderen hebben meer nodig om vertrouwen te krijgen in hun coach. Ook worden er tijdens kindercoach gesprekken knuffels, activiteiten en creativiteiten ingezet.

Contact opnemen met Lot

Beeldmerk-zomer_blauw